2017-04-18 12:02

Az AdOcean immár SSP-ként is segíti azokat a kiadókat, akik saját kezükbe akarják venni az RTB tevékenységüket

Az AdOcean immár SSP-ként is segíti azokat a kiadókat, akik saját kezükbe akarják venni az RTB tevékenységüket

A Gemius új stratégiai partnere a WideOrbit, amely az adszerver-szoftverek piacán az egyik vezető szolgáltató. Az együttműködésnek köszönhetően az AdOcean adszerver-ügyfelei a programmatic-modell segítségével önállóan árulhatják hirdetési helyeiket.

A WideOrbit-rendszer integrációja az AdOcean adszerverrel egy újabb fontos lépés a Gemius digitális hirdetésihely-eladási rendszerének fejlesztésében, amely a RTB-modellt alkalmazza. Idáig az AdOcean waterfall-rendszerű bevételi forrást kínált azon hirdetőknek, akik előzetesen kínálatoldali platformot (SSP) használtak. A WideOrbittal való integráció nagy mértékben kiterjesztette a programmatic-modell felhasználási lehetőségeit – mostantól az inventory menedzsment egyszerűbb és hatékonyabb formában áll a rendelkezésükre és új lehetőségei nyílnak meg az invertory leghatékonyabb kihasználása terén. A WideOrbit-rendszer integrálása az AdOcean hirdetéskiszolgáló adszerverbe lehetővé teszi a kiadók számára, hogy közvetlenül, harmadik fél bevonása nélkül jelenjenek meg az Open RTB piacon.

-       Szakképzett fejlesztőcsapatunk a hazai és nemzetközi igények figyelembe vételével, folyamatosan fejleszti az AdOceant. Adszerverünket nemcsak a piaci igényekhez, hanem az ügyfelek egyéni szükségleteinek megfelelően alakítjuk. Az Open RTB-modell általi értékesítési modell bevezetése egyértelmű előrelépés volt partnereink és a Gemius számára. A WideOrbittal történő sikeres együttműködésnek köszönhetően ügyfeleink a legújabb technológiákat használva élvezhetik a gyors bevételnövekedést. – mondja Radosław Gołąb,a Gemius Advertising Business Development EMEA igazgatója.

-       Izgalmas az AdOceannel való partnerség, amely az igényeknek megfelelő, kombinált hirdetési technológiai megoldást kínál a hirdetőknek az új piacokon – mondja Alexander Edström, a WideOrbit Programmatic Digital Sales alelnöke.

Az AdOcean ügyfelei azonnal használatba vehetik az új fejlesztést. Elegendő a helyi Gemius irodának jelezni az igényt, akik segítséget nyújtanak a gyors és zökkenőmentes implementációban. Az új nyílt RTB bid-beállítások a felhasználó fiókjában lesznek elérhetők. Az ügyfelek hozzáférést kapnak a WideOrbit interfészéhez is, ahol a valós idejű eladási statisztikákat és riportokat kísérhetünk majd figyelemmel.

Kulcsszó

Vágólapra> Nyomtatás

A tartalom típusát

esemény

Iparág

Hirdetés

Ország

HU_Country

Még többet szeretne róla megtudni?

Lépjen velünk kapcsolatba

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesüljön az újdonságokról!

Hírlevél olvasása