2018-05-03 11:52

Ismét díjat nyert a gemiusAdReal!

Ismét díjat nyert a gemiusAdReal!

Az ötödik Marketing MeetUp-on Isztambulban azokat a cégeket jutalmazták MarTech Díjjal, akik technológiájukat leginkább a piaci szereplők igényeihez igazították. A Legjobb Mérési Technológia Díj nyertese a gemiusAdReal lett!

Ezt a kitüntetést a MarTech azoknak a vállalatoknak ítéli oda, akik a leginnovatívabb és leghatékonyabb megoldásokat hozzák létre a marketingtevékenységek nyomon követésére és elemzésére. Az isztambuli találkozón a gemiusAdRealt választották, mint a legtöbb előnnyel bíró, átfogó mérési technológiát.

- Nagyon boldogok vagyunk, hogy idén a gemiusAdReallel a hazánkban sikerült elnyerni ezt az elismerést. Elsődleges célunk, hogy folyamatosan fejlesszük módszertanunkat a piaci igényekkel összhangban. A hirdetőknek, a kiadóknak és az online médiaügynökségeknek folyamatosan szükségük van olyan adatokra, amelyek segíthetnek abban, hogy megértsék versenytársaik stratégiáját, és lehetővé tegyék, hogy a marketing tevékenységüket az állandóan változó digitális piaci trendekhez igazítsák - mondja Idil Kesten, a Gemius Törökország ügyvezetője.

A gemiusAdReal egy olyan eszköz, amellyel a  digitális hirdetési piacon nyomon követhetők és mélyrehatóan elemezhetők az online kampányok és a versenytársak digitális stratégiái. A Gemius módszertanának köszönhetően a szektor szereplői olyan egyedülálló ismeretekhez juthatnak hozzá, amelyek segítségével optimalizálni tudják online marketing költségvetésüket. A gemiusAdReal jelenleg hat európai országban van jelen.

Nem a MarTech díja az első, amit a gemiusAdReal elnyert. 2017-ben az IAB Europe jutalmazta a Gemius kutatást az IAB Research Awards-ön.

Kulcsszó

Vágólapra> Nyomtatás

A tartalom típusát

esemény

Iparág

IT, Média

Ország

Magyarország

Még többet szeretne róla megtudni?

Lépjen velünk kapcsolatba

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesüljön az újdonságokról!

Hírlevél olvasása