2023-06-06 16:42

Online reklámok egy forrásból, minden versenytársa, social és standard médiacsatornákra – 2023. márciustól elemezhető adatokkal

Online reklámok egy forrásból, minden versenytársa, social és standard médiacsatornákra – 2023. márciustól elemezhető adatokkal

Elérhető az AdReal online reklám és versenytársak aktivitását elemző eszköz PC- és mobiladatokra.

A forradalmi lépesekből jöjjön az első: 2023. évre: már elérhető az AdReal online reklám és versenytársak aktivitását elemző eszköz PC+Mobil adatokra. Benne a Tiktok, Instagram, Youtube és Facebook mobil applikációkon futó reklámok is.

01_AdReal_mobil_indulsa_2023

Segítene a versenytársak teljes online média- és kreatív mixének ismerete, illetve kommunikációjuknak real-time alakulása SOV-ok és minőségi mutatók tükrében a kampánytervezésben? Érdekelnek az idősoros és reach-épülési adatok médiatípusonként?

02_AdReal_mobil_indulsa_2023

Keresed a választ az Instagram és Tiktok, Youtube és Facebook reklámok együttes kampányelérésre? Foglalkoztat, hogy mennyi a reklámok átlagos képernyőideje az Instagramon, és mekkora a reklámzaj a Facebook appon?

Ugyanitt elérhetők a hirdetéskreatívok, a méretek és a target URL-ek.

03_AdReal_Mobil_indulsa_2023

A válaszok itt: AdReal.gemius.com.

És hogy mi is az AdReal? Egy online, felhasználó központú paneles reklámmérés, ami ráadásul egy forrásból ad adatot a teljes online reklámozási spektrumra, legyen az social, vagy standard médiafelületeken futtatott video, display, vagy akár szöveges hirdetés. Az adatok reprezentatívak a 15-90 internetező lakosságra.

A versenytársaid már használják. Mi szóltunk.

 

Gemius Hungary

 

Vágólapra> Nyomtatás

A tartalom típusát

riport

Ország

Magyarország

Még többet szeretne róla megtudni?

Lépjen velünk kapcsolatba

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesüljön az újdonságokról!

Hírlevél olvasása